ANUNT DESFASURARE CONCURS DE PLANURI DE AFACERI

 

Va anuntam, ca in perioada 3 august – 17 august 2015, se organizeaza Concursul de Planuri de Afaceri.

 

Pot participa la concursul de planuri de afaceri toti cei inscrisi in grupul tinta al proiectului, persoanele din regiunile Sud-Vest Oltenia si Sud-Muntenia formate sau in curs de formare in cadrul proiectului „Antreprenoriat turistic rural”.

 

Persoanele interesate sa participe la concurs pot accesa metodologia acestuia pe site-ul proiectului http://www.atr2014.ro/category/business-plan/ sau o pot consulta direct la sediul proiectului din Targu Jiu, din str. 9 Mai, nr 103 – Centrul Logistic de Resurse Umane.

 

Toti concurentii eligibili se pot inscrie la concurs si pot inregistra planuri de afaceri in perioada mai sus mentionata. Un concurent va participa o singura data la concurs, cu un singur plan de afaceri. Un plan de afaceri va fi elaborat, depus si asumat de catre o singura persoana.

 

Planurile de afaceri se vor depune in format fizic (1 exemplar) si electronic (CD), intr-un plic sigilat, cu mentiunea „Pentru Concursul de Planuri de Afaceri ATR – 2015” la sediul proiectului din Targu Jiu, str 9 Mai, nr 103 – Centrul Logistic de Resurse Umane.

Termenul limita pentru depunerea si inregistrarea planurilor de afaceri este 17 august 2015, ora 14.00.

 

Planurile de afaceri vor fi inregistrate cu numar si data de intrare pe baza Cererii tip de inscriere si inregistrare Plan de afaceri, Anexa 1 (atasata in metodologie). Cererile vor fi completate in doua exemplare: un exemplar pentru organizator si un exemplar pentru concurent, ca dovada a predarii si inregistrarii planului de afaceri.

 

Dupa evaluarea planurilor de afaceri, rezultatele se vor publica la data de 21 august 2015 pe site-ul proiectului, www.atr2014.ro si la sediul din Targu Jiu, str 9 Mai, nr 103 – Centrul Logistic de Resurse Umane.

 

In cazul in care planul de afaceri nu este premiat, concurentii vor putea formula o contestatie pana pe data de 24 august 2015, ora 14.00 si vor putea solicita reevalaurea planului de afaceri.

 

Rezultatele finale ale concursului vor fi afisate pe data de 26 august 2015.

 

Va dorim succes!