CONSILIERE

Prin intermediul informării şi consilierii profesionale ne propunem oferirea unui pachet de servicii gratuite persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Suntem o echipă de psihologi şi consilieri vocaţionali şi ne dorim ca în cadrul acestui proiect şi al serviciilor pe care le oferim să vă ajutăm în procesul, uneori anevoios, de căutare a unui loc de muncă. În centrul activităţii noastre punem omul şi nevoile lui, de aceea ne dorim să vă întâlnim pe voi, cei interesaţi, pentru a vă facilita procesul de autocunoaştere.

La sfârşitul procesului de consiliere ne propunem ca şansele voastre de a vă angaja să se imbunătăţească având în vedere că vom explora împreună atât trăsăturile de personalitate, cât şi interesele voastre profesionale.

Prin serviciile de consiliere profesională urmărim:

 

  • ocuparea forţei de muncă şi integrarea/reintegrarea profesională a persoanelor inactive sau care se află în căutarea unui loc de muncăT

  • orientarea beneficiarilor către cele mai potrivite cursuri de formare profesionala în funcţie de aptitudinile şi aspiratiile personale (vom aplica chestionare de personalitate, aptitudini şi interese profesionale)

  • stabilirea compatibilităţii dintre nivelul formării profesionale, aspiraţiile persoanei şi posibilităţile de ocupare pe piaţa forţei de muncă;

  • dezvoltarea abilităţii de promovare a imaginii proprii (întocmire CV, scrisoare de intenţie, prezentare la interviu, tehnici de comunicare şi negociere, etc.).

Pentru alte detalii sau informații despre consiliere ne puteți contacta!

Ana Valeria Farcaş – ana.farcas@euro26.ro

Alina Roşescu – alina.rosescu@euro26.ro

Bogdan Vlădescu – bogdan.vladescu@euro26.ro

Mirel Cristian Veriveş – mirel.verives@euro26.ro

Andra Crăciun – andra.craciun@euro26.ro

Experţi evaluare aptitudinală şi furnizare servicii de informare şi consiliere personală